Liedon Pallon uusi valmennuspäällikkö on Adriano “Adi” Dourado
Julkaistu: 21.08.2023 13.45

Liedon Pallon uusi valmennuspäällikkö on Adriano “Adi” Dourado

Liedon Pallon johtokunta on valinnut seuran uudeksi valmennuspäälliköksi Adriano “Adi” Douradon. “Adi” seuraa tehtävässään Anton “Rane” Amokranea, joka siirtyi tämän kauden 2023 keväällä toisen työnantajan palvelukseen.

Liedon Pallon valmennuspäällikön paikka herätti laajaa kiinnostusta ja saimme useita erittäin mielenkiintoisia hakemuksia kyseiseen paikkaan.

Kiitämme kaikkia hakijoita mielenkiinnosta Liedon Palloa kohtaan.

”Adi” valikoitui johtokunnan valinnaksi selkeiden kehitysehdotusten ja seuralähtöisten suunnitelmien ansiosta. Näitä suunnitelmia alamme yhdessä toteuttamaan ja jalkauttamaan.

"On todella mukavaa olla nyt mukana Liedon Pallossa. Itselläni on rauhallinen ja luottavainen fiilis, sekä olen valmis jakamaan paljon uusia futisideoita seuralle ja sen jäsenille. Ja samalla tietysti haluan oppia valtavasti uutta mukavien ihmisten piirissä.⚽✌ " summaa "Adi" ajatuksiaan yhteen.

”Adin” ensimmäinen työpäivä alkaa jo tänään maanantaina 21.8. ja osa tapaakin "Adin" Taitokoulussa yhdessä “Mikken” Mikael Parkkisen kanssa.
“Adi” onkin jo suuremmalle osalle seuran jäsenistöä ennestään tuttu henkilö. “Adi” on aikaisemmin myös toiminut Liedon Pallon Edustuksen valmentajana sekä toimii tälläkin hetkellä myös P13 joukkueen valmentajana.

Toivotamme “Adin” tervetulleeksi punamustaan sykkeeseen ja LiePa -perheeseen!

- Liedon Pallon johtokunta -