Ilmoittautuminen syksyn Viertolan ryhmään on päättynyt 20.8., jonka jälkeen ryhmään ei enää oteta ilmoittautumisia. HUOM! Halmelan Perhefutis-ryhmään tiistaisin klo: 17-17.45 otetaan koko syksyn ajan ilmoittautumisia vastaan, ilmoittautumislomake löytyy seuran etusivulta kohdasta "Ilmoittautuminen".

Liedon Pallon järjestämä Perhefutis on suunnattu 3-6-vuotiaille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan harrastustoiminnan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta yhdessä perheen aikuisen kanssa. Perhefutiksessa tutustutaan palloon pelivälineenä sekä kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Perhefutiksen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo liikuntaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia liikunnallisen elämäntavan pariin.

Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus ja meidän tärkein tavoitteemme on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta!

Miksi Perhefutis?
• Vanhemman ja lapsen yhteinen harrastus
• Ei suorittamista vaan liikunnasta nauttimista
• Yhdessä oppimista ja oivaltamista
• Kiireetön, jokaisen lapsen omassa tahdissa etenevä toiminta
• Mahdollisuus vanhemman jakamattomaan aikaan
• Mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä, yhteisen tekemisen parissa

Liikunnallinen lapsuus edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia sekä myönteistä elämänkulkua. Yhdessä liikkuminen on perheenjäsenten jatkuvaa vuorovaikutusta. Erilaisiin kokeiluihin kannustaminen sekä yhdessä koettu ja jaettu onnistumisen ilo auttavat lasta myönteisen fyysisen minäkuvan muodostumisessa.

Perhefutis toteutetaan sekaryhminä. Tytöt ja pojat harrastavat samoissa ryhmissä ja saavat paljon oppia toisiltaan. Kaikki eivät opi asioita saman ikäisenä ja samassa järjestyksessä. On tärkeää, että lapset voivat ottaa mallia toisilta lapsilta.

Perhefutista järjestetään keväisin ja syksyisin, harjoituksia on sekä kevät- että syyskaudella n.10krt. Treeniryhmiä on kaksi, voit osallistua joko maanantain tai tiistain ryhmään. Maanantairyhmä treenaa Viertolassa klo: 17.00-17.45 ja tiistairyhmä treenaa Halmelassa klo: 17.00-17.45.

Hinta:

100 € / vuosi (50 € / puoli vuotta), joka sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Lisäksi osallistumismaksu sisältää vakuutuksen. Ilmoittautumislomakkeessa pyydetään täyttämään lapsen syntymäaika, joka tarvitaan vakuutusta varten. Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin mahdollisten ryhmien yhdistämisten mahdollistamiseksi. Osallistumismaksu laskutetaan ensimmäisen käynnin jälkeen.

HUOM! Kevään ryhmiin osallistuneilta ei vaadita ilmoittautumista syyskaudelle, vain uudet ryhmäläiset ilmoittautuvat!

Varusteet:

Lapsella tulee olla Perhefutikseen osallistuessa liikuntavarusteet ja sopivat kengät tekonurmella liikkumiseen.

Tervetuloa mukaan toimintaan!