Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on päättynyt 20.8., ryhmiin ei enää oteta ilmoittautumisia.

Liedon Pallon järjestämä Ensifutis on suunnattu 3-6-vuotiaille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan harrastustoiminnan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta ilman vanhemman osallistumista toimintaan. Ensifutiksessa tutustutaan palloon pelivälineenä sekä kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Ensifutiksen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo liikuntaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia liikunnallisen elämäntavan pariin. Ensifutiksesta 6-vuotiaat voivat siirtyä jo ikäkausijoukkueeseen ja aloittaa säännöllisen jalkapalloharrastuksen!

Ensifutis eroaa Perhefutiksesta siten, että vanhemmat eivät osallistu itse toimintaan lapsen kanssa, vaan seuraavat treenejä kentänlaidalta. Vanhempien läsnäolo sivusta katsojana kuitenkin vaaditaan joka kerralla.

Ensifutis toteutetaan sekaryhminä. Tytöt ja pojat harrastavat samoissa ryhmissä ja saavat paljon oppia toisiltaan. Kaikki eivät opi asioita saman ikäisenä ja samassa järjestyksessä. On tärkeää, että lapset voivat ottaa mallia toisilta lapsilta.

Ensifutista järjestetään keväisin ja syksyisin, harjoituksia on sekä kevät- että syyskaudella n.10krt. Treeniryhmiä on kaksi, voit osallistua joko maanantain tai tiistain ryhmään. Maanantairyhmät treenaa Viertolassa klo: 17.00-17.45 ja tiistairyhmä treenaa Halmelassa klo: 17.00-17.45.

Hinta:

100 € / vuosi (50 € /puoli vuotta), joka sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Lisäksi osallistumismaksu sisältää vakuutuksen. Ilmoittautumislomakkeessa pyydetään täyttämään lapsen syntymäaika, joka tarvitaan vakuutusta varten. Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin mahdollisten ryhmien yhdistämisten mahdollistamiseksi. Osallistumismaksu laskutetaan ensimmäisen käynnin jälkeen.

HUOM! Kevään ryhmiin osallistuneilta ei vaadita ilmoittautumista syyskaudelle, vain uudet ryhmäläiset ilmoittautuvat!

Varusteet:

Lapsella tulee olla Ensifutikseen osallistuessa liikuntavarusteet ja sopivat kengät tekonurmella liikkumiseen sekä oma pallo (koko 3).

Tervetuloa mukaan toimintaan!