Ilmoitautuminen syksyn 2024 ryhmiin on avattu!

Liedon Pallon järjestämä Ensifutis on suunnattu 4-6-vuotiaille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan harrastustoiminnan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta, vanhemman kannustaessa kentän laidalla. Ensifutiksessa tutustutaan palloon pelivälineenä sekä kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Ensifutiksen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo liikuntaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia liikunnallisen elämäntavan pariin. Ensifutiksesta 6-vuotiaat voivat siirtyä jo ikäkausijoukkueeseen ja aloittaa säännöllisen jalkapalloharrastuksen!

Ensifutis eroaa Perhefutiksesta siten, että vanhemmat eivät osallistu itse toimintaan lapsen kanssa. Vanhempien tulee kuitenkin olla paikalla treenien ajan joka kerralla.

Ensifutis toteutetaan sekaryhminä. Tytöt ja pojat harrastavat samoissa ryhmissä ja saavat paljon oppia toisiltaan. Kaikki eivät opi asioita saman ikäisenä ja samassa järjestyksessä. On tärkeää, että lapset voivat ottaa mallia toisilta lapsilta.

Ensifutista järjestetään kauden aikana 19 kertaa, 9 kertaa keväällä ja 10 kertaa syksyllä. Ohjaajina toimivat seuran kouluttamat omat junioripelaajat, mukana aina myös yksi vastuuaikuinen.

Hinta:

100 € / kausi, joka sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Lisäksi osallistumismaksu sisältää vakuutuksen ja treenipaidan. Mikäli ilmoittaudutte mukaan vain syyskaudeksi, kauden hinta on 50 €. Ilmoittautumislomakkeessa pyydetään täyttämään lapsen syntymäaika, joka tarvitaan vakuutusta varten. Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin mahdollisten ryhmien yhdistämisten mahdollistamiseksi. Osallistumismaksu laskutetaan n. kahden viikon kuluessa ryhmien alkamisesta.

Varusteet:

Lapsella tulee olla Ensifutikseen osallistuessa liikuntavarusteet ja sopivat kengät tekonurmella liikkumiseen sekä oma pallo (koko 3). Myös vesipullo on tärkeää pakata mukaan.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ilmoittautumaan pääset seuraavasta linkistä: Liedon Pallo - Ensifutis-ryhmiin ilmoittautuminen