Valmennuspäällikön kiitokset ja terveiset LiePalaisille
Julkaistu: 12.04.2023 20.56

Valmennuspäällikön kiitokset ja terveiset LiePalaisille

Yksi vaikeimmista päätöksistä, joita olen joutunut tekemään, on päätös siitä, että joudun jättämään Liedon Pallon. Matka oli huikea, sain työskennellä mahtavassa porukassa! Liedon Pallo saattaa vaikuttaa pieneltä seuralta, mutta sen sisällä on iso tekemisen meininki. Sain olla sellaisessa etuoikeutetussa asemassa, että toimin yhteistyössä pelaajien, vanhempien, valmentajien ja seuran toimihenkilöiden kanssa. Mieleni on rauhallinen siltä osin, että vuoden vaihteessa on tullut seuran johtoon uusi tiimi. Niin dynaaminen tiimi johdossa ennustaa vain sitä, että jatkossa voi seurata pelkkää hyvää. LiePalaiset - pitäkää sisäinen yhteistyö toiminnassa - se on LiePan valttikortti.

Haluan kiittää jokaista jäsentä ja jos mahdollista, kätellä teidät jokaisen erikseen. Tsemppiä tulevaisuuteen, tunteeni seuraa kohtaan on pelkkää rakkautta.

En sano hyvästi, vaan kiitos ja näkemiin!

Anton "Rane" Amokrane


Johtokunta haluaa kiittää Ranea kaikesta arvokkaasta työstä, jota hän on tehnyt seuran eteen. Toivotamme Ranelle kaikkea hyvää jatkoon, toivottavasti tapaamme vielä tulevaisuudessakin jalkapallon parissa! Ranen viimeinen työpäivä Liedon Pallossa on perjantaina 14.4.2023.

Liedon Pallon - johtokunta