PUHEENJOHTAJAN KUUKAUSIKIRJE - HEINÄKUU 2022
Julkaistu: 29.07.2022 13.45

PUHEENJOHTAJAN KUUKAUSIKIRJE - HEINÄKUU 2022

Tervehdys kaikki,

Heinäkuu lähenee loppuaan ja samoin myös monessa perheessa ja jalkapallossa aloitellaan arkea, sekä pian alkavaa syksyä. Koulujen lomat tulevat päätökseensä. Lapset ja nuoret siirtyvät opiskelujensa sekä harrastustensa pariin sekä vanhemmat palaavat työpaikoilleen.

Oman kesäni yksi ehdottomista kokohokohdista oli yhteinen turnausmatka poikani kanssa Poriin, kun poikani joukkue osallistui Pori Cup 2022 turnaukseen. On aivan eri asia käydä pelaamassa sarjapelejä Turun seudulla, kuin asua yhdessä joukkueen kanssa hotellissa ja viettää yhteistä aikaa myös pelien jälkeen. Mieleeni turnausmatkasta jäi poikien tsemppaaminen kahden ensimmäisen tappiollisen pelin jälkeen. Turnausmatka tarjousi myös loistavan mahdollisuuden kahdenkeskeisen ajan viettämiseen yhdessä poikani kanssa.

Syksy tulee olemaan vaudikas ja ohjelmarikas. Järjestämme taas esimerkiksi perhefutistoimintaa ja kuukausittain kilvoitellaan ja nautitaan futiksen riemusta Viertolassa järjestettävissä Mehiläinen Games –nappulaturnauksissa.

Syksyllä Jallu järjestää JoJo-kerhon kokoontumisia sekä Rane puolestaan jatkaa valmennuslinjan jalkauttamista ja järjestää valmentajakerhon kokouksia. Syksyllä järjestetään myös Liedon Pallo ry:n syyskokous, johon kutsu tulee sääntöjen mukaisesti Liedon Pallon nettisivuille.

Elokuun alkaessa käynnistyvät taas myös jalkapallosarjat ja treenit.Toivon Liedon Pallon joukkueille ja kaikille seurayhteisön jäsenille menestystä peleissä ja mieleenpainuvaa futissyksyä.

-Jarno-