Ilmoittautuminen syksyn 2024 ryhmiin on avattu!

Liedon Pallon järjestämä Perhefutis on suunnattu 3-6-vuotiaille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan harrastustoiminnan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta yhdessä perheen aikuisen kanssa. Perhefutiksessa tutustutaan palloon pelivälineenä sekä kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Perhefutiksen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo liikuntaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia liikunnallisen elämäntavan pariin.

Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus ja meidän tärkein tavoitteemme on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta!

Miksi Perhefutis?
• Vanhemman ja lapsen yhteinen harrastus
• Ei suorittamista vaan liikunnasta nauttimista
• Yhdessä oppimista ja oivaltamista
• Kiireetön, jokaisen lapsen omassa tahdissa etenevä toiminta
• Mahdollisuus vanhemman jakamattomaan aikaan
• Mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä, yhteisen tekemisen parissa

Liikunnallinen lapsuus edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia sekä myönteistä elämänkulkua. Yhdessä liikkuminen on perheenjäsenten jatkuvaa vuorovaikutusta. Erilaisiin kokeiluihin kannustaminen sekä yhdessä koettu ja jaettu onnistumisen ilo auttavat lasta myönteisen fyysisen minäkuvan muodostumisessa.

Perhefutis toteutetaan sekaryhminä. Tytöt ja pojat harrastavat samoissa ryhmissä ja saavat paljon oppia toisiltaan. Kaikki eivät opi asioita saman ikäisenä ja samassa järjestyksessä. On tärkeää, että lapset voivat ottaa mallia toisilta lapsilta.

Perhefutista järjestetään kauden aikana yhteensä 19 kertaa: 9 kertaa keväällä ja 10 kertaa syksyllä. Ohjaajina toimivat seuran kouluttamat omat junioripelaajat, mukana aina myös yksi vastuuaikuinen.

Hinta:

100 € /kausi, joka sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Lisäksi osallistumismaksu sisältää vakuutuksen ja treenipaidan. Mikäli ilmoittaudutte mukaan vain syyskaudelle, kauden hinta on 50 €. Ilmoittautumislomakkeessa pyydetään täyttämään lapsen syntymäaika, joka tarvitaan vakuutusta varten. Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin mahdollisten ryhmien yhdistämisten mahdollistamiseksi. Osallistumismaksu laskutetaan n. kahden viikon kuluttua ryhmien alkamisesta.

Varusteet:

Lapsella tulee olla Perhefutikseen osallistuessa liikuntavarusteet ja sopivat kengät tekonurmella liikkumiseen. Myös juomapullo kannattaa pakata mukaan.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ilmoittautumaan pääset seuraavasta linkistä: Liedon Pallo - Perhefutis-ryhmiin ilmoittautuminen