Vitosen kausi alkaa 12.4.2022 Littoisissa!
Julkaistu: 11.04.2022 21.40

Vitosen kausi alkaa 12.4.2022 Littoisissa!

Liedon Pallon miesten kakkosjoukkue lähtee huomenna (12.4.2022) alkavaan kauteen viime kaudesta uudistuneena. Uusia pelaajia on haalittu tuttujen kautta sekä seuran omasta junnulingosta. Kauden alla keliolosuhteet ovat pakottaneet punamustat sisä- ja oheisharjoittelun armoille. Kauden alla on ehditty pelata kaksi harjoitusottelua, joissa saatiin tehtyä 5 maalia ja päästettiin 7. Yhteispeliä ei ole vielä kovin paljoa pystytty harjoittelemaan, joten kauteen lähdetään hieman saappaat jalassa.

Uusien pelaajahankintojen kautta toivotaan tuoreutta laitojen liikkuvuuteen, sekä puolustuspään reaktiokykyyn nopeammissa vastahyökkäyksissä, joita Vitosessa on oletettavasti tiedossa enemmän kuin viime kauden Kutosessa. M2 on aina ollut myös vanhempien kokeneempien pelaajien mieleinen pelipaikka, jota se on myös vuonna 2022. Joukkueen runkoa hallitsee melko kokenut, jonkun mielestä ikääntynytkin porukka, mutta se varmasti tasapainottaa uutta juniorien tuomaa jalkojen liikettä ja energiaa kohdistumaan oikeisiin asioihin.

M2 lähtee haastajana kauden otteluihin sarjaan nousijana. Lähtökohta on kuitenkin se, että tässä sarjassa on pelattu jo vuosia aiemmin, joten vanhemmat pelaajat kyllä tietävät mitä Vitosen sarjataso vaatii pelaajilta enemmän kuin Kutonen. Vitosessa edelleen kunnolla pärjää pitkälle, mutta tekniset ja taktiset asiat voivat saada paljon suuremman roolin pelin lopputuloksesta, kun suinpäin sinkoilu on jäänyt edelliselle sarjatasolle. Valmennusjohto haluaakin kauden kynnyksellä kuuluttaa malttia, sekä harkintaa kentällä, jotta ei aloiteta kautta loukkaantumissumalla tai ylipelaamalla tilanteita liikaa.

Tervetuloa Vitosen tutkimusmatkalle punamustien kanssa! May the season 2022 begin!


Punamustat 2 (LiePa 2)