12
HUH
20.00
Miehet EDUSTUS, Miesten Vitonen Läntinen A2

FC Snåbit - Miehet EDUSTUS LiePa   2 - 1

Turku, Kupittaa 2 TN

Tappio! Kauden avaus kääntyi hyvästä alusta ikävään tappioon Kupittaan illassa!

Tappio!

Punamustien kausi sai tappiollisen alun, kun kotonaan pelannut Snåbit oli selkeästi valmiimpi kääntämään peliä itselleen edulliseen suuntaan. Punamustien ottelu sai iloisen alun kun Adi kävi kulman jälkitilanteesta pistämässä irtopalan sisään. Vastustaja käytti samaa taktiikkaa ja sai kulman jälkitilanteesta tasoituksen melko helposti keskeltä pilkun kohdalta puskemalla.

Oleh näyti ekalla jaksolla kovuuttaan ja sai keltaisen kortin, mutta myös vastustaja pienen jälkipelin seurauksena. Hyvää asennetta, jota joukkue kaipaa, mutta ei korttitilien karttumista!

Toisella jaksolla valmennusduo koitti vaihtaa pelin rytmitystä vieraille suotuisammaksi, mutta keskialueen hallintaa ei saatu yrityksistä huolimatta punamustalle. Tästä aiheutui jatkuva pallojen paluu puolustusalueen keskelle, josta jouduttiin purkamaan jopa hätäisesti palloa pois, kun rakenteluun ei ollut aikaa. Ja kuten niin usein, kun tarpeeksi toistaa, niin se onnikin ansaitaan. Nyt Snåbit sai sen yhden purkupallon keskelle rankkarialuetta ja viimeisteli komealla yläkulmavedolla voittonsa.

LiePalle jäi paljon tekemistä syöttösuuntien kehittämiseen ja luomiseen. Lisäksi keskialueen peli vaatii selkeästi lisää energisyyttä ja nopeampia pelinavauksia.

Viikko harjoitellaan ja 19.4.2024 punamustat tulevat kotiyleisön eteen näyttämään tiiviimpää ja tehokkaampaa keskikenttäpeliä, joka varmasti kääntyy kotijoukkueen maaleiksi!

Tervetuloa Viertolaan klo 19:30 alkavaan kotiavaukseen PiPS2:sta vastaan!