Miehet EDUSTUS LiePa - LoPS  1 - 1

Lieto, Keskuskenttä N

Tasan! Lopun pistejahdista huolimatta, vieraat saivat pisteen mukaansa!

Tasapeli nurmelta!

Punamustien pistejahti ei päässyt täysin maaliin asti, kun kotipeli nurmella päättyi harmillisesti tasapeliin. Lopussa tehty johtomaali hylättiin lähes VAR-tyyliin pienen odottelun jälkeen. Tuomaristo oli sitä mieltä että ensimmäinen tilanne oli jo paitsio, jolloin jatkopallon tulkinnasta ei tarvinnut käydä enää keskustelua.

Vieraat menivät ensin johtoon ottelussa, mutta punamustat onnistuivat tasoittamaan vielä ensimmäisellä jaksolla Akseli Huopalahden hienolla maalilla ylivoimahyökkäyksen päätteeksi. Toisella jaksolla punamustat selkeästi pääsivät pelin päälle lopussa. Toinen jakso muuten oli molemmin puolin tasaista maalipaikkojen tuhlailua.

Seuraava matsi onkin sitten vieraskentällä Paraisilla, jossa vastaan asettuu kokenut Wolves. Peli alkaa arkitorstaina jo klo 19:00 Paraisilla Koivuhaan kentällä. Tervetuloa kannustamaan!