19
HUH
19.30
Miehet EDUSTUS, Miesten Vitonen Läntinen A2

Miehet EDUSTUS LiePa - PiPS 2  5 - 3

Lieto, Viertola TN

Voitto! 2/22 PiPS2 oli vastaantulija Viertolassa!

Voitto!


Kauden ensimmäisestä kotipelistä 3 pistettä! Vastustaja joutui lähtemään rikkonaisella ryhmällä liikkeelle ja sen punamustat haistoivat heti alusta asti! LiePa pääsi jopa ensimmäisillä minuuteilla läpiajoon, mutta ei onnistuttu siitä vielä niittaamaan sisään! Ensimmäinen jakso kääntyi kuitenkin vahvasti punamustille ja tulokseksi saatiin 3-0.

Toinen jakso alkoi dramaattisesti ja virhealttiisti, kun vastustaja onnistui virheistä kaventamaan pelin jopa 4-3 tilanteeseen. Onneksi tämän jälkeen punamustat onnistuivat katkaisemaan kovan flow-tilan piikkiöläisiltä ja pisteet jäivät kuitenkin Viertolan monttuun 5-3 tuloksella.

Kiitos mahtavasta vapaaehtoistyöstä seuralaisilta ja eritoten kannattajaryhmältä, joka huusi LiePa-huutoja pelin aikana! Ihanaa nähdä kiinnostusta edustusjoukkueen toimintaa kohtaan ja paikallisia seuraamassa omankylän poikien pelaamista!


Seuraava koitos ensi viikolla perjantaina 26.4.2024 klo 19:30! Tervetuloa silloinkin katsomaan punamustien marssia Viertolassa Peimari UTD2:sta vastaan!

Cama LiePa!