6
HUH
14.00
Miehet EDUSTUS, Miesten Vitonen Läntinen A2

Miehet EDUSTUS - Useita vastustajia 3  4 - 0 JA

Naantali Karvetti TN

Kuulan kevätturnauksesta pronssia!

Kuva: Anu Vuorinen @sportsbyanu

Kuulan kevätturnaus saatiin valkeiden päivien jälkeen pelattua Naantalin Karvetissa muokatulla otteluohjelmalla.

Ensimmäisessä pelissä AKT:ta vastaan oltiin pelin päällä, mutta muutaman virheen johdosta vastustaja pääsi tekemään yhden enemmän ja voitti 2-1.

Toiseen peliin lähdettiin selkeästi altavastaajana, kun KuuLan edustus tuli vastaan. Selkeästi prässipeliä oli harjoiteltu ja LiePan kauden aloituksen viivästyminen näkyi pelin hitautena ja etäisyyksien turhan suureksi kasvamisena. Tästä seurasi paremmin organisoituneen joukkueen pallonhallintaa, jota ei meinattu saada edes poikki omalla pelillä. Ollaan siis kaukana vitosen tason pelinopeudesta tässä vaiheessa kautta. Tappio oli lopulta 3-0!

Kolmanteen peliin saatiin lisää vaihtomiehiä ja KuuLan reservijoukkue joutuikin selkeästi pelaamaan kovempaa vastaan. Lopputulos oli mairitteleva 4-0.

Turnauksesta jäi kuitenkin hyvää sanottavaa ja hienoa että saatiin joukkue vihdoin kasaan pitkän talven jälkeen. Joukkueesta osa jatkoi vielä turnauksen virallisille jatkoille Dorikseen Turussa!

Kiitoksia KuuLalle mahtavasti organisoidusta tapahtumasta ja harkkapelivastuksesta! Toivotaan että konsepti jatkuu ensi vuonna!

Cama LiePan punamustat!

Kausi starttaa tulevalla viikolla Kupittaa 2:lla klo 20 perjantaina 12.4.2024! Vastaan tulee nousijajoukkue Snåbit Turusta. Tervetuloa kannustamaan punamustia!