Miehet 35, M35

Ponteva - Miehet 35

Kupittaa 2

Piirisarja käyntiin vierasvoitolla!

M35 Piirisarja pyörähti tänään käyntiin Kupittaan viilenevän illan kirkkaissa valoissa. Ponteva siirtyi heti kättelyiden jälkeen 1-0 johtoon taitavalla yksilösuorituksella boxissa.

Ottelun edetessä pääsimme paremmin mukaan ja tasoitusosuma syntyi Lassen alustuksesta kun Luoma pääsi painamaan nätin roikkupallon n. 18 metristä sisään. Tauolle mentiin lukemissa 1-1.

Toinen jaksoi alkoi taas isäntien komennuksessa, jakson edetessä pääsimme koko ajan paremmin mukaan ja saimme luotua hyviä tilanteita, omassa päässä Moisio venyi välillä jopa akrobaattisen näköisiin torjuntoihin. Noin 45min kohdalla painostusjakson päätteeksi Lasse sai jallitettua vetojalan vapaaksi hieman boxin ulkopuolella ja kaunis laukaus suhahti verkon perukoille. Hieman ennen loppua Luoma sai kammettua loistavasti ajoitetulla prässillä pallon pois Pontevan alimmalta pelaajalta päästen nokikkain veskarin kanssa. Nätti nosto maalivahdin yli varmasti sisään. 1-3 lopputuloksella pisteet Lietoon